Proefles

Proefles Aikido

Kennemerland

Beginnen met een vechtsport, maar je weet niet welke? 

 

Hier zijn 3 goede redenen om een proefles Aikido te nemen bij ons: 

1. Aikido is een leuke vechtkunst voor jong & oud en bedoeld als niet-agressieve zelfverdediging.

2. Je leert er gebruik te maken van de kracht van de tegenstander en een aanval om te buigen in een klem of worp.

3. Bij Aikido Kennemerland wordt er in Haarlem en Uitgeest lesgegeven door leraren met >10 jaar aan Aikido ervaring. We bieden lessen aan op maandag- en donderdagavond in Haarlem en woensdag- en vrijdagavond in Uitgeest.

Bij Aikido Kennemerland kun je vrijblijvend kennismaken met Aikido door aan een gratis proeflessen deel te nemen. Tijdens de proefles kun je kijken of Aikido iets voor je is en of het bij je past.

Gelieve alle velden correct in te vullen, u ontvangt een e-mail ter bevestiging van het invullen van uw gegevens. We zullen tevens contact met u opnemen om de datum van de proefles te bevestigen.

Aikido 

Kennemerland

Proeflesformulier

 

Leerlingen over

Aikido Kennemerland

Hans Boersma zet een heldere lijn neer en weet z’n leerlingen goed aan te sporen. Dit zorgt voor een sportieve, uitdagende, maar vooral prettige sfeer waarin de verschillende aikidoka’s tot hun recht komen.

Eloy Weterings 33 jaar uit Nijmegen

Erg leuke Aikido vereniging met voor elk wat wils. Of je nu 2, 3 of 4 keer per week wil trainen, beginner bent of gevorderde, bij Aikido Kennemerland kun je op elk niveau terecht. De lessen zijn erg leuk en de technieken worden goed en stap voor stap uitgelegd.

Rianne Mossel 28 jaar uit IJmuiden

HAARLEM EN UITGEEST

AIKIDO KENNEMERLAND

Lessen

Jeugdlessen Aikido

Beginners & Gevorderden