Privacy

Policy

Privacy Statement Aikido Kennemerland

Aikido Kennemerland respecteert de privacy van bezoekers van de website en draagt er zorg voor dat de (persoonlijke) informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van gegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de wet stelt.

Doeleinde gegevensverwerking

1. website

Je persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor (online) marketing en analytics diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het ledenbestand. Gegevens die worden opgevraagd via formulieren op onze website zijn nodig voor verschillende redenen. Indien de persoonsgegevens niet worden verstrekt, kunnen we geen contact opnemen of, in het geval van een proefles aanvraag, je informeren over bijvoorbeeld onze lessen en lestijden.

2. ledenadministratie

Bij het aangaan van een Aikido Kennemerland lidmaatschap verwerken wij in ieder geval jouw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, geboortedatum, bankrekeningnummer, naam rekeninghouder en soort inschrijving in onze ledenadministratie. Op deze manier kunnen we de verschuldigde lidmaatschapskosten incasseren en je tevens informeren over de lessen.

Ook als je al een Aikido Kennemerland inschrijving hebt, blijven wij dit soort persoonsgegevens van jou verwerken tot maximaal 5 jaar na beëindigen van je lidmaatschap.

Bewaartermijn gegevensverwerking

Als je een contact en/of proeflesaanvraag op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard. Dit zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. We hanteren daarbij de volgende bewaartermijnen:

Type gegevens Bewaartermijn

Contactformulier: max. 4 jaar
Proeflesaanvraag: max. 4 jaar
Ledengegevens: Max. 5 jaar *

* Met inbegrip van de gegevens verzonden via bovenstaande methoden, doch uitsluitend indien er sprake is van een commerciële relatie.

Beveiliging

Alle gegevens die je met Digital Wizards uitwisselt via onze website, worden versleuteld met SSL beveiliging op basis van het HTTPS protocol. Gegevens die je achterlaat door het invullen van een formulier, worden opgeslagen in beveiligde databases.

Bezoekgegevens en Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om algemene bezoekgegevens bij te houden en om te kunnen analyseren hoe effectief onze Google Ads-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De gegevens worden dus gebruikt voor gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website.

Met Google hebben wij een verwerkersovereenkomst. De statistische gegevens worden overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in Europa en de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om Digital Wizards als adverteerder informatie over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Graag wijzen we je er expliciet op dat deze gegevens door Aikido Kennemerland nooit te herleiden zijn naar jou als persoon of individu, uitgezonderd situaties waarin je jezelf via één van de formulieren op de website als persoon identificeert.

De door Aikido Kennemerland verzamelde gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Facebook

Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Lees de privacyverklaring van Facebook (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Gebruik van cookies

Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten en de informatie op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om je instellingen en voorkeuren te onthouden.

Deze website maakt standaard gebruik van cookies. Aikido Kennemerland gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken. Lees hier ons Cookie Statement voor meer informatie over onze cookies.

Inzage, correctie en recht van verzet

Indien je een relatie met Aikido Kennemerland hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. Ook kun je de gegeven toestemming van de cookies aanpassen (zie de link hierboven). Verder heb je het recht om je gegevens op te vragen in een bestand zodat een andere partij deze gegevens van jou kan krijgen en te gebruiken. Daarnaast kun je ons schriftelijk op de hoogte stellen wanneer je niet wilt worden benaderd (per post of per e-mail) met informatie over onze producten en diensten door dit te melden bij dit adres:

Aikido Kennemerland
T.a.v. Hans Boersma
Groenendaal 5
1187GX Amstelveen

In het geval je het niet eens bent over hoe wij je persoonsgegevens verwerken en je komt er niet uit met Aikido Kennemerland, dan heb je de mogelijkheid tot het indienen van een klacht bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze kan gestuurd worden naar:

Autoriteit Persoonsgegevens
Postbus 93374
2509 AJ DEN HAAG

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht het privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

HAARLEM EN UITGEEST

AIKIDO

KENNEMERLAND

Lessen

Jeugdlessen Aikido

Beginners & Gevorderden