Nederlands


Aikido Nieuws

Aikido voor het goede doel!

Geplaatst op: donderdag, 27 augustus 2015


Zondag 6 september gaat Aikido Kennemerland geld inzamelen voor het goede doel, het Jeugdsportfonds.Gedurende zes uur zullen er leerlingen en leraren uit heel Nederland naar de Sportkerk in Haarlem afreizen. Alle leraren geven vrijwillig les en de opbrengst van de benefietstage gaat volledig naar het Jeugdsportfonds. Als hoofdgast zal Technisch Directeur Wilko Vriesman (6e dan Aikido) een gratis les van anderhalf uur verzorgen. 

Het initiatief van deze actie komt van Aikido Kennemerland oprichter Hans Boersma. Hans Boersma over deze actie:
"Eerder deze maand kreeg ik een aanvraag van een kind dat bij Aikido Kennemerland jeugdles Aikido wilt gaan volgen. Ik was me ervan bewust dat er kinderen zijn die niet kunnen sporten door ziektes of fysieke beperkingen, maar niet door gebrek aan financiële middelen.

Sport is voor mijzelf al sinds ik klein ben een belangrijk onderdeel van mijn leven en ik wil iedereen hetzelfde plezier gunnen. Ik vind dat ieder kind die wilt sporten, moet kunnen sporten, want de jeugd heeft de toekomst!"

Iedereen die het Jeugdsportfonds een warm hart toedraagt of geïnteresseerd is in Aikido is Zondag 6 september welkom bij de Sportkerk in Haarlem!

Locatie:
Sportkerk Haarlem, Floresstraat 47

Tijden:
10.00-16.00 uur

Meer informatie:
www.aikidokennemerland.nl/jeugdsportfonds