Nederlands


Aikido Nieuws

Aikido Kennemerland bestaat 2,5 jaar!

Geplaatst op: zondag, 6 maart 2016


Vandaag (06-03) bestaat Aikido Kennemerland precies 2,5 jaar! Aikido Kennemerland is door Hans Boersma (3e dan Aikido) opgericht en in de eerste periode werd er alleen lesgegeven in Haarlem.

Aangezien de lessen in Haarlem goed liepen werd er besloten ook locaties te openen in Heemskerk en Uitgeest, met ook groot succes. Aikido Kennemerland geeft nu les op de maandag -en woensdagavond in Haarlem, op de donderdagavond in Heemskerk en op vrijdagavond in Uitgeest. 

Aikido is een Japanse vechtsport waarbij je de kracht van de tegenstander gebruikt. Bij Aikido train je een open houding en probeer je een mogelijk conflict altijd te vermijden. Indien een aanval onvermijdbaar is probeer je een niet agressieve ‘mindset’ vast te houden om de tegenstander te overmeesteren met een worp en/of klem.

Aikido is zowel voor mannen als vrouwen geschikt en voor jong en oud. Het jongste lid van Aikido Kennemerland is 6 jaar en het oudste lid 67 jaar! Er zijn zowel Aikido lessen voor kinderen als voor volwassenen in Haarlem, Heemskerk en Uitgeest en een proefles is altijd mogelijk.

Speciaal voor dit jubileum heeft Aikido Kennemerland een leuke actie: 2,5 maand kennismaken met Aikido, voor de prijs van 1 maand!

Meer informatie over Aikido of over de actie?
www.aikidokennemerland.nl/actie
Hans Boersma: 06-57558361

http://www.dichtbij.nl/zuid-kennemerland/sport/artikel/4230876/aikido-kennemerland-bestaat-22c5-jaar.aspx