Nederlands


Leerlingen over Aikido Kennemerland

Aikido leerlingen

Bij Aikido Kennemerland beoefent jong en oud, man en vrouw wekelijk met veel inzet en plezier Aikido. Ons jongste lid is 7 jaar jong en ons oudste lid is alweer 70 jaar oud. Daarnaast hebben we ruimte voor beginners, maar ook dangraadhouders kunnen bij ons terecht voor lessen op hun niveau. Graag laten we leerlingen aan het woord over Aikido lessen bij Aikido Kennemerland:

 

Paul Wiegmans (1e dan Aikido): "Hans Boersma is een enthousiaste docent die zijn leerlingen goed onderwijst en weet te inspireren. Dankzij zijn brede achtergrond in martial arts is hij goed overlegd in diverse disciplines en achtergronden van aikido. Prettige sfeer."

 

Joop Wijhoff (3e kyu Aikido): "Hans Boersma is een goede gedreven aikido docent die de juiste toon zet tijdens de lessen waardoor je op een laagdrempelige wijze les krijgt in goed aikido"

 

Bertus Mom (3e dan Aikido): "De sfeer en het niveau van de lessen zijn beide uitstekend. Geschik voor zowel beginners als gevorderde aikidoka. Aanrader."

Edwin van der Schoor 25 jaar uit IJmuiden

Volgt Aikido lessen sinds januari 2014:


 

Aikido Haarlem leerling Edwin

"Bij Aikido Kennemerland heb ik in een korte tijd veel geleerd over het principe van Aikido en hoe je het moet toepassen en uitvoeren. Het wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor je het vrijwel meteen goed kan toepassen in de lessen. Ik ben heel blij dat ik voor Aikido Kennemerland heb gekozen!"

Eloy Weterings 33 jaar uit Nijmegen

3e dan Aikido leraar in Venlo en Vanray:


 

Eloy Weterings Aikido Venlo

"Hans Boersma zet een heldere lijn neer en weet z'n leerlingen goed aan te sporen. Dit zorgt voor een sportieve, uitdagende, maar vooral prettige sfeer waarin de verschillende aikidoka's tot hun recht komen."

Rianne Mossel 28 jaar uit IJmuiden

Volgt Aikido lessen sinds januari 2014:


 

Aikido Haarlem leerling Rianne

"Erg leuke Aikido vereniging met voor elk wat wils. Of je nu 2, 3 of 4 keer per week wil trainen, beginner bent of gevorderde, bij Aikido Kennemerland kun je op elk niveau terecht. De lessen zijn erg leuk en de technieken worden goed en stap voor stap uitgelegd."