Jeugdlessen

Aikido

Jeugdlessen Aikido

 

Aikido is een Japanse verdedigingskunst voor alle leeftijden, dus ook voor de jeugd. Aikido Kennemerland heeft twee groepen voor jeugd: een in Haarlem en de ander in Uitgeest.  De jeugdlessen Aikido zijn bedoeld voor jongens en meiden van 8 t/m 14 jaar.  Je bent altijd welkom voor een of meerdere proeflessen!

Wat leer je tijdens de lessen?

 

In de jeugdlessen Aikido leer je de gewone aikidotechnieken en doe je ook oefeningen (spelletjes) waardoor je beter gebruik maakt van je lichaam. Aikido is een krijgskunst, maar dan zonder competitie. Als je een tijdje bezig bent met aikido, zul je merken dat je jezelf beter kunt beheersen en concentreren. Ook krijg je meer vertrouwen in het contact met andere kinderen. Dat is allemaal mooi meegenomen voor op school of op straat! 

Je zult merken dat de lessen elke week anders kunnen verlopen en dat is juist het leuke van aikido. Als je een tijdje doorgaat zul je ervaren dat je lichaam soepeler wordt. Bij aikido maak je gebruik van de energie van de ander, dus je hoeft niet sterk te zijn. Je kunt ook examens doen, alleen als je het zelf wilt. Je doet dit in overleg met je leraar.

HAARLEM EN UITGEEST

AIKIDO KENNEMERLAND

Lessen

Jeugdlessen Aikido

Beginners & Gevorderden