Haarlem

Over Aikido

Haarlem

Aikido Centrum Haarlem

 

Aikido Haarlem, of vroeger Aikido Centrum Haarlem, biedt op maandagavond Aikido les aan in de Lorenzkade 62 in Haarlem. De dojo is goed bereikbaar voor fietsers door de ligging in het centrum van Haarlem. Ook met de auto is de dojo goed bereikbaar, doordat het aan de ring Haarlem ligt en er zijn bovendien veel gratis parkeerplaatsen.

Lessen Aikido Haarlem

 

De lessen van Aikido Haarlem staan onder leiding van Ron Galestien (2e dan Aikido) . De Aikido lessen worden gegeven op de maandagavond. Er worden tevens jeugdlessen gegeven door Robert Moens (1e kyu). Bij Aikido Haarlem ben je altijd onder de hoede van een Aikido leraar met minimaal 10 jaar ervaring in Aikido.

Er is altijd de mogelijkheid tot een paar gratis proeflessen om kennis te maken met Aikido in Haarlem. Leden van Aikido Haarlem kunnen onbeperkt trainen in Haarlem, maar ook in Uitgeest.

Aikido Kennemerland

 Aikido Haarlem biedt jeugdlessen aan en ook lessen voor volwassenen.

Lessen

– Jeugdlessen Aikido

– Beginners & Gevorderden

Geschiedenis Aikido Centrum Haarlem

 

De Stichting Aikido Centrum Haarlem is in 1998 opgericht en is daarmee een van de oudste Aikido scholen van Haarlem. Aikido Centrum Haarlem is opgericht door Paul Köster (5e dan Aikido). In 2013 heeft Paul Köster de stichting overgedragen aan Martin Koberstein (4e dan Aikido). Sinds begin 2018 valt Aikido Haarlem onder Aikido Kennemerland (opgericht door Hans Boersma), een vereniging die zich inzet voor de regionale bekendheid en groei van Aikido.

HAARLEM EN UITGEEST

AIKIDO KENNEMERLAND

Lessen

Jeugdlessen Aikido

Beginners & Gevorderden