Nederlands


Aikido Haarlem

Aikido Centrum Haarlem

Aikido Haarlem, of vroeger Aikido Centrum Haarlem, biedt op twee avonden Aikido les aan in de Lorenzkade 62 in Haarlem. De dojo is goed bereikbaar voor fietsers door de ligging in het centrum van Haarlem. Ook met de auto is de dojo goed bereikbaar, doordat het aan de ring Haarlem ligt en er zijn bovendien veel gratis parkeerplaatsen.

 

Aikido Kennemerland

Aikido Haarlem valt per 1 februari onder Aikido Kennemerland. Leden kunnen onbeperkt trainen in Haarlem en Uitgeest.

aikido Haarlem Lorenzkade

Lessen Aikido Haarlem

De lessen van Aikido Haarlem staan onder leiding van Hans Boersma (4e dan Aikido) en Paul Köster (5e dan Aikido). De lessen worden gegeven op de maandag -en donderdagavond. Er worden tevens jeugdlessen gegeven door Luc van der Linden (2e dan Aikido) en Dave Meyland (2e dan Aikido). Bij Aikido Haarlem ben je altijd onder de hoede van een Aikido leraar met minimaal 10 jaar ervaring in Aikido.

Lesrooster Aikido Haarlem

Dag Tijden Training Locatie Leraar
Maandag 18.30-19.30 uur Mat 1: Jeugd 8-15 jaar Lorentzkade 62, Haarlem Robert Moens
Maandag 19.30-21.00 uur * Beginners & Gevorderden Lorentzkade 62, Haarlem Hans Boersma
Donderdag 19.30-21.00 uur * Beginners & Gevorderden Lorentzkade 62, Haarlem Paul Köster

 *van 19.30-20.30 uur toegankelijk vanaf 12 jaar

 

Er is altijd de mogelijkheid tot een paar gratis proeflessen om kennis te maken met Aikido in Haarlem. Leden van Aikido Haarlem kunnen onbeperkt trainen in Haarlem, maar ook in Uitgeest.

Locatie Aikido Haarlem

Geschiedenis Aikido Centrum Haarlem

De Stichting Aikido Centrum Haarlem is in 1998 opgericht en is daarmee een van de oudste Aikido scholen van Haarlem. Aikido Centrum Haarlem is opgericht door Paul Köster (5e dan Aikido). In 2013 heeft Paul Köster de stichting overgedragen aan Martin Koberstein (4e dan Aikido). Sinds begin 2018 valt Aikido Haarlem onder Aikido Kennemerland (opgericht door Hans Boersma), een stichting die zich inzet voor de regionale bekendheid en groei van Aikido.